+36 30 850 7828 info@bioenergetika.hu

HOLISTIC POULSING KEZELÉS

Érintéssel segítelek tested és lelked egészségért…

Szeretnél megnyugodni egy lágy érintés által?

Ebben az esetben szeretettel ajánlom  számodra a  Holistic Poulsing kezelést, ami egy lágy  ringató mozgáson alapuló manuál terápia.
Ha a mindennapjaidban kevés idő jut magadra, stresszes a munkád, nehézségeid vannak a hétköznapokban, zaklatott és türelmetlen vagy, testi fájdalmak gyötörnek akkor ebben a szituációban visszakerülsz a születéskori biztonságos, szeretetteljes és fájdalommentes állapotodba. Megengeded magadnak a teljes ellazulást és a ringató mozgásnak köszönhetően biztonságban, szeretetteljes közegben, gondtalannak és szerethetőnek érzed magad. Ez a megengedő állapot teszi lehetővé testi blokkjaid oldását, valamint hosszan tartó biztonságérzetet és megnyugvással ajándékoz meg.
A csípőd, a combod, a lábaid, a karjaid és a fejed területén lévő meridián pontok stimulálása, a végtagjaid és az ujjaid pulzálása eredményezi ennek a rendkívüli energia áramoltató módszernek a lényegét. A meridiánokat tisztító, fizikai és energetikai testre egyaránt ható  finom módszer  hatására eltünnek az  energia útját gátló akadályok, megszűnnek a testedben mutatkozó fájdalmak beindulnak az öngyógyító folyamataid, erősödik az imunrendszered, csökken majd elmúlik az életedben  jelenlévő stressz, valamint az érintések hatására enyhül a társas kapcsolódás hiánya.

Érzed, hogy  Biztonságban vagy! Szerethető vagy! Fontos vagy!

A sejt szinten ható kezelés egy kellemes, irányított ellazulást követő állapotban,ruhában de mezítlább zajló folyamat.
Mivel előtűnő  blokkjaid úgy oldódnak, hogy nem kell megfogalmaznod az érzéseidet, gyermekeknél is hatékonyan oldja a szorongást, belső félelmeket és a stresszt.
A segítő tevékenység egy emelhető ágyon történik, így azok számára is elérhető, akik súlyuk vagy mozgási nehézségük okán nem tudnak egy klasszikus masszázságyra fel feküdni.
Szeretettel és teljes odafordulással kísérem a folyamatokat, amelynek időtartama konzultációval együtt 90 perc, gyermekek esetén 60 perc

Vélemények

“Nagyon sűrű életet élek. Kevés az időm, mindig rohanok.
Az Ildeneryben eltöltött idő, a beszélgetés és a finom meleg takaró alatt való lebegve szunyókálás energiával és lendülettel tölt fel úgy, hogy közben mégis lelassulok,  és a kezelést követően tudatosabban végzem a dolgaimat. A derék fájdalmam enyhült, könnyebben megy a mozgás.”

Bea

“Betegségemből gyógyulva a metamorf masszázst hívtam segítségül. Szükségem volt arra, hogy az érintések által érezzem az életet, a lábaim és a karjaim rezegtetésével érezzem a végtagjaimat, érezzem, hogy fontos vagyok, érezzem a szeretetet. A kellemes környezet, a rám figyelés sokat hozzátett az állapotom javulásához.”

Magdolna

“Nagyon jó érzés, hogy a térdeim szabadabban mozognak. Mintha egy blokkot sikerült volna feloldanod. Bár ez az öszetett kezelés miatt most kicsit zavarba hoz, hogy milyen irányból sikerült feloldani milyen blokkot…!?”

Zoltán

“A kezelés előtt kicsit körülnéztem a szobában. Egy nagy kép van a falon, amin szerepelnek azok a családtagjaink, akikkel kapcsolódunk életünk során. Ahogy végignéztem és olvastam a szavakat a nagyszülők feliratnál összeszorult a torkom. A kezelés után pár nappal  feljöttek bennem azok a rég eltemetett érzelmek, amit a nagymamámmal kapcsolatban éreztem. A konzultációk során szépen átbeszéltük és megértettem a történteket. Köszönöm!”

Niki

Árak

 

Felnőtteknek 15.000 Ft / alkalom

 

Gyermekeknek 12.000 Ft / alkalom

 

 

Lepje meg szeretteit!

Online időpontfoglalás

Kapcsolat

Hipságh-Szurok Ildikó

+36 30 850 7828

info@bioenergetika.hu

9400 Sopron, Várkerület 52. 1. emelet