+36 30 850 7828 info@bioenergetika.hu

Transzgenerációs blokkoldás

Blokkoldással támogatlak..

Megmagyarázhatatlan eredetű szorongás nehezíti az életedet? Nem tudod az okát az aggodalmaidnak és a félelmeidnek?

Ebben az esetben szeretettel ajánlom számodra a tudatalattiddal való kapcsolódást.
A transzgenerációs blokkoldás egy olyan megoldás, amely a hagyományos módszerektől eltérően nem csupán az adott pillanatban jelentkező problémádra fókuszál, hanem azok gyökereit is kutatja és kezeli több generáción keresztül.
Ez a megközelítés rávilágít arra, hogy az általad megélt problémák gyakran eredeztethetők a múltból, az előző generációk élményeiből és viselkedéséből.
A folyamat célja, hogy megszakítsa a negatív mintákat és örökölt nehézségeket, elősegítve a hosszú távú gyógyulásodat és fejlődésedet.
Sok esetben a traumák, mint például háborúk, erőszak vagy elvesztett családtagok hiánya, az alkoholizmus és a nélkülözés hatása, generációkon átívelően érezhető. Ezek az érzelmek a mindennapjaidban szorongásként jelentkeznek, aminek valós okát a saját életedben nem találod.

A Lelkedben ott van mindaz, amit valaha megtapasztaltál, átéltél, éreztél és az is, amit elvesztegettél elmulasztottál. Pont úgy, ahogy az előtted járók összes tapasztalata is. Mélyen, legbelül, a tudatalattidban.

Ne feledd! A tudatalatti mindent elraktároz!

Az információkat ebből a raktárból előhúzva, leporolva és megértve használjuk a gyógyulás érdekében.
A transzgenerációs megoldás lehetőséget ad arra is, hogy a múltbeli traumák feldolgozása és gyógyítása révén gyermekeid és unokáid mentális egészsége is javuljon.

A módszer lehetővé teszi ezeknek a mintáknak a megértését és átalakítását valamint elősegíti azt, hogy egy másik aspektusból nézve megnyíljon a lehetőség a változásra, változtatásra. Így a gyógyulásoddal, a szorongásaid okának feltárásával gyógyíthatod meg szeretteidet.

A 90 perces konzultáció során a tudatalattid mélységeiben lévő tudást hívjuk segítségül a jelenben megélt nehézségeid megoldására.

Vélemények

“Örökké félek és bizonytalan vagyok. Nem értem az okát, hiszen több diplomával, vezető beosztásban dolgozom. Az életemben nincs ok, ami ezeket a rossz és felőrlő érzelmeket generálhatná. Ildikóval a lelkemmel, a tudatalattimmal kezdtünk dolgozni. Fantasztikus volt látni és megtapasztalni, ahogy a történet kirajzolódik és ahogy lassan szembesülök a nagypapám nehézségével. Átéreztem és megértettem a nehézségeit. A tudatos énem elfogadta a tudatalattimból feljövő emlékeket. Választ kaptam arra, hogy miért érzek így. Egyértelmű, hogy nem csak a szemem színét örököltem tőle…. Tisztelettel gondolok rá és így Ildikó segítségével fel tudtuk oldani az engem akadályozó érzéseket. Eszembe jutott, hogy van még néhány fura “becsípődésem”. Bizalommal fogom tovább keresni az okokat Ildikó segítségével! “

Erzsébet

“Évek óta rosszul alszom! Már gyermekkorom óta valamit kell tenni a szememre és a fülemre, mert minden neszre felriadok! Úgy érzem, hogy folyton készenlétben kell állnom! De miért is? A gyermekeim már nagyok, miattuk nyugodtan aludhatnék.
Evvel a problémával keresetem fel Ildit, aki a lélekblokk oldást javasolt. A konzultáció során tudatalattim megadta a választ. Az okot, amit örököltem a dédnagymamámtól. Anyukámat megkérdeztem, és legnagyobb meglepetésemre volt egy bölcsőhalál a dédnagymamám egyik gyermekénél amit ő sohasem tudott feldolgozni és attól fogva folyton éberen aludt, nehogy valami visszafordíthatatlan történjen, amíg ő alszik. Nagyon megérintett a története. Közel éreztem magamhoz és tisztelettel meghajoltam a nehézségei előtt. Hála Ildinek a tudatos énem felfogta a történteket és néhány hete már jól alszom. Már megvan a következő kérdésem is! Az ok, amiért félek az utazástól! Kiváncsian várom :-)”

Erika

“Úgy éreztem, hogy soha nem vagyok elég! Hogy még többet még jobbat kell tennem és adnom, hogy elfogadjanak, mert én így, ahogy vagyok kevés vagyok. Maximalizmussal és perfekcionizmussal kínoztam magam, ami sosem hagyta, hogy hátradőljek, pihenjek vagy hagyjam a dolgokat másnapra. Mindez végtelenül fárasztó és kimerítő volt, hiszen évtizedek óta éltem így. A családom persze vígan élvezte mindezt és kihasználták ezt a tulajdonságomat. Az Ildikó által javasolt kezelések mindegyikét kipróbáltam. Számomra a legnagyobb változást a blokk oldás hozta. Itt derült ki, hogy fiút várt apukám és csalódott volt a megszületésem óta… Neki próbáltam megfelelni, mégtöbb, mégjobb lenni. Nem láttam az értékét annak, hogy nő vagyok! Nem tudtam megélni a nőiességet, a lágyságot. Ez a tény a párkapcsolatomra is rányomta a béllyegét. A konzultációk után magabiztosabb, önelfogadóbb lettem és így, hogy felismertem a szorongásom okát, nem hajtom magam és örömmel ülök ki a kertbe egy jó könyvvel a kezemben. Úgy érzem, hogy Ildi segítségével a bennem lévő benső gyermekkel még dolgom lesz. Örülök, hogy szépen, apró lépésekben tudok rendet tenni az életemben. Hálásan köszönöm a támogató segítséget!”

Tímea

“Nincsenek színek az életemben! Nem tudom befogadni az örömöt, bezártam a szívemet minden és mindenki elöl. Az évek alatt több módszert is megpróbáltam, hátha jobban leszek. Ideig óráig segítséget jelentett minden próbálkozás, de hamar visszaestem ebbe a szürkeségbe ami biztonságot adóan átölelt. Ildivel a tudatalattimat kezdtük faggatni. A válasz egy korábbi párkapcsolatomhoz vezetett, ahol megalázottan és megbántottan kullogtam el. Azóta nem merem megmutatni magam, szinte szerettem volna láthatatlan lenni a szégyenemben. Amikor feltárult az ok, szívszaggató volt! Az a sok bennem ragadt érzelem teljesen maga alá gyűrt. Szépen lassan, a megélt érzelmeimet magamhoz engedve, egyre tisztult a lelkem. Megláttam és megértettem az okokat és most, visszatekintve már máshogy, reálisabban látom a helyzetet, önmagamat és a volt páromat. Köszönöm Ildi végtelen türelmét és rengeteg zsebkendőt amit tele sírtam. A kihullott könnyeim tisztítottak meg és most már nem csak szürkében látom a világot. A ruhatáram is egyre színesebb! “

Szilvi

A transzgenerációs blokkoldás ára

 

15.000 Ft / alkalom

Lepje meg szeretteit!

Online időpontfoglalás

Kapcsolat

Hipságh-Szurok Ildikó

+36 30 850 7828

info@bioenergetika.hu

9400 Sopron, Várkerület 52. 1. emelet