+36 30 850 7828 info@bioenergetika.hu

Metamorf kezelés

Figyelemmel kísérlek…

Konfliktusok, erőt próbáló kapcsolódások nehezítik a mindennapjaidat?

Ebben az esetben szívből ajánlom a számodra a Metamorf kezelést, ami egy szelíd, manuális lélekblokk oldó technika.
A folyamat során téged figyelve, lágy érintésekkel, meghatározott sorrendben stimulálom a gerinced reflex pontjait a fejeden valamint a kéz és lábfejeden.
E különleges energia segítségével az átélt negatív életesemények okozta blokkjaid úgy oldódnak, hogy nem kell megfogalmaznod és ezáltal újra átélned a traumatikus életeseményeket. Ennek köszönhetően kisgyermekek és felnőttek esetén is megoldás lehet szorongás, az önértékelési zavara, magabiztosság hiánya, kapcsolódási nehézségek esetén.
A kezelés hatására felszabadul az “ÉN”! Magabiztosabb, tudatosabb mindennapokat élhetsz.
Tudtad, hogy a gerinc mentén elhelyezkedő energia csatornáid tárolják az érzelmi blokkjaidat?
Azon életeseményeid lenyomatait, amikben nem volt megoldási stratégiád.
Egyedül voltál vagy egyszerűen megrémisztettek az események, dühöt, szomorúságot, gyászt éreztél, netán megaláztatást, mellőzöttséget, szeretetlenséget. A kezelés alatt a tudatalattidból feloldásra kerülnek a magzati korodban, és jelen életedben átélt, akár transzgenerációsan vagy hited szerint előző életeidből magaddal cipelt, megörökölt vagy átvett nehézségek, traumatikus események lenyomatai, amelyek befolyásolják jelen életedet.

A folyamat közben maximális figyelmemmel kísérlek.

Mivel a végtagjaid egy-egy területet képviselnek és egy blokk oldódása során megrándulsz, sóhajtassz egy nagyot vagy épp köhögési rohamod lesz, netán zokogásban törsz ki, tudni fogom, hogy melyik témával kapcsolatos a belső feszültséged. Találkozásaink során a kezelést megelőző és követő beszélgetés alkalmával így igényed és kívánságod szerint tudunk az adott témában elmélyedni. Ha azonban nem szeretnél beszélni a hozzád megérkezett érzelmekről az sem baj. Az energiákon keresztül a metamorf így is tökéletesen működik.
A sejt szinten ható kezelés egy kellemes, irányított ellazulást követő állapotban,ruhában de mezítlább zajló folyamat, aminek következtében felszabadulnak és átalakulnak az energetikai blokkok.
A segítő tevékenységem egy emelhető ágyon történik, így azok számára is elérhető, akik súlyuk vagy mozgási nehézségük okán nem tudnak egy klasszikus masszázságyra fel feküdni.
Szeretettel és teljes felédfordulással kísérem a folyamataidat, amelynek időtartama konzultációval együtt 90 perc, gyermekek esetén 60 perc.

Vélemények

“Az első metamorf kezelés számomra nagyon érdekes élmény volt. Csak néhány szóban körvonalazta Ildi a kezelés lényegét. Az érintések nagyon jól estek és hamar el is szenderedtem. A találkozásunk után néhány nappal azonban eszembe jutott a dédnagymamám. A vele töltött idő és az ő története. Miután ezt megbeszéltem Ildivel, akkor eszméltem rá, hogy a metamorf lényege pont ez. Az életünkből hoz fel emlékeket. A családtagjainkkal megélt események ezen a technikán keresztül oldódnak és a feloldás után egy kellemes emlékként jeleznek.”

Adri

“Kislányom harmadik osztályos. Éjszakánként felébredt és nem vagy csak nehezen tudott újra elaludni mert félt, szorongott. Ildi megvizsgálta az ágyát és mivel ott nem talált geopatikus terhelést a lelki területeken kerestünk tovább. Kislányomnak a Metamorf terápiát választottuk. Mindkettőnknek nagyon tetszett a környezet, szívesen vettünk részt a kezeléseken. Nem kellett semmit mondani vagy felidézni és mégis hétről hétre javult a kislányom állapota. Egy kispárnát is kapott ajándékba. Azóta avval alszik. Azt mondja ez Ildenerys :-)”

Krisztina

“Körömrágás miatt kerestünk megoldást. Ismerőseim javasolták a Metamorf kezelést és ezért döntöttünk mellette.
Az első pillanattól megvolt az összhang Ildivel, és fiammal is jókat kuncogtak a kezelések előtt a napi történések felidézésével. A gyermek kezelések rövidebb ideig tartanak, így fiam is könnyen kibírta a 25 perces cirógatást. Néhány alkalmat követően örömmel és ünnepélyesen vágtuk le az első körmöket. “

Zsanett

“A vizsgaidőszakban nehezen tudtam aludni. Folyton járt az agyam, ideges voltam. A Metamorf kezelésről korábban jókat hallottam. Kipróbáltam és nekem is nagyon bevált. Nyugodtabb, higgadtabb lettem, a kezelések alatt könnyed és boldog voltam és ez az érzés napokig elkísért. A lélek masszázst megelőző konzultációk során sokat beszélgettünk és kezdtem kívülről látni azt, hogy magamnak csinálom a feladatok nagy részét. “

Kitti

Árak

 

Felnőtteknek 15.000 Ft / alkalom

 

Gyermekeknek 12.000 Ft / alkalom

 

 

Lepje meg szeretteit!

Online időpontfoglalás

Kapcsolat

Hipságh-Szurok Ildikó

+36 30 850 7828

info@bioenergetika.hu

9400 Sopron, Várkerület 52. 1. emelet