+36 30 850 7828 info@bioenergetika.hu

Radiesztézia

Biztonságban aludni jól és jó helyen…

Éjszakánként gyakran felébredsz? Zaklatott, ideges vagy és nehezen tudsz újra elaludni?

Ha nem lelki problémákkal küzdessz, akkor a tüneteidet geopatikus terhelés is okozhatja.
Mivel a  földsugárzással terhelt zónák átszövik, behálózzák az életterünket, hozzávetőleg 2 méterenként kerülhetsz olyan térbe, ami megzavarhatja az alvásodat.
Amennyiben a fekhelyedet ilyen területre helyezted, változtatásra van szükséged!
A szobák, helyiségek harmonikusan megálmodott és nagy gonddal kialakított egységének megbontása ugyan  nem örömteli, de biztonságos megoldást kínál és lehet, hogy csak az ágyadat kell odébb tolnod  ahhoz, hogy  végig aludd az éjszakát.

Radiesztétaként vizsgálom, érzékelem ezeket a helyeket és az egészséged valamint  az akadálymentes  energia áramlásod érdekében javaslatot teszek elkerülésükre, kiküszöbölésükre.

A terhelt zónák kijelölését követően együttesen keressük meg a szoba azon részét, ami radiesztéziai szempontból tiszta tér, és hosszas tartózkodásra is alkalmas. Ebben az esetben felülvizsgálat csak akkor szükséges, ha az éjszakai alvás ismét nyugtalanná válik.

 Az időjárás illetve a talaj mozgásának következtében törésvonalak, vízerek spontán keletkezhetnek viszont a Hartmann struktúrák évente hozzávetőlegesen 10 cm kúsznak odébb, így könnyen lehet, hogy a korábbi jó alvásod ezek okán változott meg.

A radiesztézia a bioenergetika egyik szakterülete, földsugárzás érzékelést, mérést jelent.
Napjainkban elsősorban az egészség megőrzésében, egyes betegségek gyógyításában, közérzetünk javításában kap szerepet.

A földünkből feltörekvő energiák észlelésére bárki képes. A radiesztéták a puszta érzékelésen túl tanulási és memorizálási folyamatot követően képesek a sugárzási zónák egyértelmű és pontos meghatározására, polaritásuk, intenzitásuk mérésére.

Az energiával feltöltő vagy elvonó területeket – más néven a föld sugárzását – évszázadok óta tudatosan elkerüljük vagy éppen használjuk, tehát ez a jelenség az elektroszmoggal szemben nem civilizációs ártalom. A geopatogén zónák, azaz a víz erek, Hartmann és Curry rácsok, a Ley, Szent György vagy törésvonalak ősidők óta érzékelhető területek, melyek minden élőlényre hatást gyakorolnak, az emberekre épp úgy mint a növényekre vagy az állatokra.

Gondolj csak  a szoba egyik sarkában kornyadozó növényedre, ami egy átrendezést követően csodálatosan virulni kezd, vagy kutyádra, aki parancs szóra sem fekszik szívesen az általad kijelölt helyére, és persze magadra, aki álmatlanul hánykolódsz éjszakákon át, vagy a látszólag megmagyarázhatatlan ingerültségre, ami az irodai asztalodnál fog el téged. Az is lehet, hogy egy betegség okán a kórházban töltött idő alatt teljesen energikussá válsz, majd hazatérve ismét romlik az állapotod.

Jussanak eszedbe a katedrálisok, a szent helyek, ahol jól, mi több magasztosan érzed magad, vagy épp az ellenkezője, mikor gyermeked minden reggel az ágy végében ébred. Ezek a jelenségek mind-mind a földsugárzás megnyilvánulási formái.

A törésvonalak, vízerek, térhálós energiák, valamint elektroszmog környezetében hosszú távon nem érzed jól magad, mivel az úgynevezett geopatikus stressznek vagy kitéve. Kezdetben csak feszült, ingerült leszel, majd ebben a zónában eltöltött huzamosabb idő után akár komoly megbetegedéssel is számolnod kell.

A föld alatti anomáliák káros sugárzása nemcsak abban rejlik, hogy erőterükben nem, vagy csak alig érvényesül a Schumann rezonancia, hanem abban is, hogy környezetükben felborul a hormonháztartás, fáradság, ingerültség társulhat a kialvatlanság mellé amit az emberi szervezet energiaháztartásának felborulása eredményez. Röviden, a fent említett sávok, zónák a szervezetet energetikailag is terhelik és megakadályozzák a biokémiai folyamatok nélkülözhetetlen és pontos működését.

A földsugárzások elleni védekezés segít megakadályozni a betegség kialakulását, illetve elősegíti a gyógyulást, regenerálódást, valamint a Schumann hullámok támogató és nélkülözhetetlen jelenlétét az adott helyen. A radiesztéták elsődleges feladata, hogy felismerjék az említett  területeket, és megoldást kínáljanak ezek elkerülésére, kiküszöbölésére.

Megoldások, védekezés

A geopatogén területek átiszövik, behálózzák az életterünket.

Gondoljunk a Hartmann, a Curry térhálós szerkezetére, vagy a bármikor kialakulható vízerekre, törésvonalakra, illetve a Szent György és Ley struktúrára. Amennyiben a fekhelyünk, vagy akár az irodai asztalunk ilyen területen helyezkedik el, változtatásra van szükség.

A szobák, helyiségek harmonikusnak megálmodott és nagy gonddal kialakított egységének megbontása nem örömteli, de biztonságos, egészséges és időkorlát nélküli megoldást kínál.

A terhelt zónák kijelölését követően együttesen keressük meg a szoba azon részét, ami radiesztéziai szempontból tiszta tér, és hosszas tartózkodásra alkalmas. Ebben az esetben felülvizsgálat csak akkor szükséges, ha az éjszakai alvás ismét nyugtalanná válik.

Törésvonalak, vízerek spontán keletkezhetnek, az időjárás illetve a talaj mozgása következtében.

Amennyiben a terek átrendezését a helyiség mérete, vagy a zónák helyzete nem teszi lehetővé, úgy a terület árnyékolását a Biotér Natura térharmonizáló lapjaival végzem.

Ezek a megfelelően kiválasztott és telepített tértechnológiai lapok, évenkénti felülvizsgálattal kínálnak megoldást.

Amennyiben megszüntetjük a szervezetre ható geopatikus, illetve technikai sugárzásokat a fekhely áthelyezésével vagy a térárnyékoló lapok használatával, akkor a terhelés megszűnését követően, néhány éjszakán át elvonási tünetek jelentkeznek, melyek ugyancsak álmatlanságot és bizsergő érzést keltenek.Ennek oka az, hogy szervezetünk, alkalmazkodva a várható éjszakai terheléshez, energia többlettel bír, ami a fent említett tüneteket produkálja. Néhány nap, illetve éjszaka elteltével ez az állapot megszűnik, a szervezet áttér a normális, terhelésmentes működésre, a geopatikus tünetek enyhülnek, majd a panaszok megszűnését követően beindul a gyógyulás folyamata.

Ezt a folyamatot segíti elő a Holistic Pulsing vagy lélek masszázs kezelés, ami ötvözi az akupresszúra, bioenergetika, pszihoterápia és a reflexológia néhány elemét. A folyamatos nyugtató mozgatásnak, ringatásnak köszönhetően többek között helyre áll az idegrendszer egyensúlya, valamint a stressz, elektroszmog és geopatikus terhelés következtében létrejött polaritás vesztés miatt  összetapadt vörös vértestek szétválnak, és így megfelelő méretűek lesznek ahhoz, hogy bejussanak a kapillárisokba, majd a sejtekbe,  így  táplálva ismét a szervezetet.

A talpreflex masszázs során a talp megfelelő zónáit masszírozva energiát juttathatunk a legyengült szervekbe és visszaállíthatjuk a bioenergetikai áramlás megbomlott egyensúlyát. A talp masszírozásával nem csak a megelőzésben, hanem a már kialakult betegség kezelésében is komoly sikereket érünk el.

Az általam vizsgált területek

Geotronika

A geotronika a földsugárzások élettani hatásait vizsgálja kifejezetten emberek esetében.

Fitoradiesztézia

A fitoradiesztézia a geopatogén zónák által kiváltott ingereket elemzi a mezőgazdaság és a növénytermesztés területén.

Paramedikus radiesztézia

A paramedikus radiesztézia a sugárzások befolyásoló hatását tanulmányozza az állatok tekintetében és az állattenyésztésben.

Technikai sugárzások

Technikai sugárzások esetében a mesterségesen létrehozott elektromos és elektromágneses terek negatív hatásai kerülnek előtérbe.

Feladatomnak érzem, hogy a geopatikus és mesterséges anomáliák áthidalásával elősegítsem a szervezet optimális működését, az energia szabad áramlását illetve a Holistik Poulsing és Metamorf kezelésekkel valamint az inspiráló hanganyagokkal segítsem a szervezet öngyógyító folyamatainak beindulását.

Azoknak, akik jól alszanak éjszakánként, nincs szükségük a földsugárzás mérésére, viszont ajánlom a radiesztéziai vizsgálatot mindazoknak, akik

 • éjszakánként 0 és 3 óra között légszomjtól gyötrődnek, éberek és nem tudnak elaludni,
 • heveny szívdobogással és mellkasi nyomással küszködnek,
 • napközben folyamatos fejfájástól, végtag vagy derékfájdalomtól szenvednek,
 • ödémával vagy a pajzsmirigy rendellenes működésével küzdenek,
 • magas vérnyomásról és állandó feszültségről panaszkodnak,

 • folyamatos alhasi problémákkal és hormonzavarral élnek együtt,
 • gyermekre vágynak,
 • szeretnének pusztán egészségesek maradni,
 • fontosnak tartják, hogy a saját és gyermekük ágya jó helyre kerüljön,
 • új otthonuk berendezése előtt állnak,
  a házukat szeretnék megfelelő helyre építeni,
 • mindig fáradtan ébrednek,
 • hyperaktív gyermeket nevelnek.

Vélemények

“Amikor beköltöztünk az új házunkba, néhány hónap elteltével az tapasztaltuk, hogy a férjem egész éjjel forgolódik és szinte fáradtabban ébred, mint ahogy este lefeküdt. Sokféle dolgot kipróbáltunk, de nem vált be semmi. Ekkor kaptam meg Ildkó elérhetőségét, aki kijött, felmérte a helyet, adott egy pár javaslatot melyeket meg is fogadtunk. Azóta a férjem végigalussza az éjszakát és a munkájára is sokkal jobban tud koncentrálni…”

Mária

“Sokat dolgozom és nagyon fáradtan érek haza, ezért számomra fontos hogy jól ki tudjam pihenni magam. Sopron mellett vettem egy házat, de eleinte valamiért nem tudtam aludni. Kiderült hogy a háló rossz energia vonalon volt kialakítva. Az Ildi által bemért területeket figyelembevéve hosszasan tologattuk a bútorokat, amíg a feleségem is rábolintott a változtatásra, így a hálónk harmónikus és egészséges is lett!”

Péter

“Szia! Képzeld! Fél évnek kellett eltelnie, hogy a kisfiam megengedje, hogy a szobát átrendezzük. Kb. 3 hete vagyunk így! Az első héten még felébredt, de 2 kete olyan jól alszik, nem ébred fel. Most azt mondja, hogy olyan jó így a szobám, olyan kényelmes az ágyam! Köszönjük a segítséget”

Zsanett

Köszönjük a segítséget! Kisbabánk az új helyén átalussza az éjszakát!! Hálásak vagyunk!!”

Szabolcs

Árak

 

Az első helyiség kimérése, zónák meghatározása, kijelölése, tanácsadás 15.ooo Ft

A második helyiségtől a mérés, kijelölés és tanácsadás 12.ooo Ft / helyiség

Technikai és elektromos sugárzások műszeres mérése: 3.000 Ft / helyiség

  A kiszállás Sopronban díjmentes, Sopron környékére 120 Ft / Km

  Az árak bruttó árak. 

  Lepje meg szeretteit!

  Ajándék földsugárzásmérés személyre szóló kártyával!

  Kapcsolat

  Hipságh-Szurok Ildikó

  +36 30 850 7828

  info@bioenergetika.hu

  9400 Sopron, Várkerület 52. 1. emelet