+36 30 850 7828 info@bioenergetika.hu

Motiváló hanganyag

Motiváció során erősítelek…

Szeretnél egy hang segítségével megnyugodni, megpihenni, ellazulni?

Néha szükségünk van egy kis támogatásra!
Arra, hogy valaki azt mondja: jól csinálod!
Elég lenne egy pár motíváló, segítő szó, ami önbizalommal tölt el és nap mint nap kitartásra sarkall a céljaid felé vezető út során?
Elég lehet annyi is, hogy a reggeli kávé mellett valaki elmondja Neked, hogy mennyire sokat érsz. Rávilágít az erősségeidre, az értékeidre, felsorolja, hogy mennyi mindenben vagy jó, támogat és önbizalommal vértez fel.
Egy betegség során türelemre int és egy olyan világba röpít, ahol egészséges vagy.
Alvási nehézségek esetén álomba ringat, segít letenni a napi gondjaidat, és támogat abban, hogy reálisan, kívülről tekints a helyzetedre.
Nehéz életszituációkban oltalmat és megértést ad, segíti a helyzet kívülről történő áttekintését és segíti a a továbblépésedet.

Gyász folyamatban a hang által ölel át.

A szavak által stimulálja a szerveidet, testrészeidet aminek következtében beindulnak az öngyógyító folyamataid.
Egyénre szabottan, egy 30 perces személyes vagy online konzultációt követően készítem el számodra azt a hanganyagot, amit CSAK A Te személyed inspirál, CSAK A Te problémád megoldására készül és CSAK Téged segít a mindennapokban.
A metamorf és Holistic Poulsing kezelések kiegészítője is lehet, hiszen a hozzád érkező megértések integrálásában segítséget nyújthat.
A hozzávetőleg 15 perces anyagot minden nap hallgathatod, amikor támogatásra, megerősítésre van szükséged.

Az inspiráló hanganyagot szeretettel és teljes feléd fordulással készítem el NEKED!

Vélemények

“Az agydaganat műtétemet követően egy barátom javaslatára kerestem fel Ildit. Az online találkozásaink során minden alkalommal más és más témát vetett fel, amit egy meditációba foglalt. Engem érdeklő, általam megélt helyzeteket illesztett a szövegbe így nagyon könnyen bele tudtam helyezkedni a történetbe és azonnal tudtam követni a vezetést. Idővel Ildi készített nekem hanganyagokat, amiket akár mikor hallgathattam és kedvem szerint váltogathattam őket. Nagy segítség volt a gyógyulásom útján. Az ösvény, amit a hanganyag hallgtása során bejárok már kezd szélesedni. Remélem, hogy ez a módszer sokat segít az életbe való visszatérésben.”

Atti

“Egy nehéz életszakaszomban találkoztam Ildivel. A metamorf kezelések során előbukkant témákat alaposan átbeszéltük. Megvizsgáltuk a családi mintákat, átvett és örökölt tulajdonságokat. Ahhoz, hogy bármikor megkapaszkodhassak a létezésem csodás mivoltában, ahhoz, hogy nehéz pillanataimban is meg tudjam erősíteni azt, hogy milyen jó tulajdonságaim vannak és mennyire fontos a létem, Ildi egy hanganyagot készített nekem, amit minden reggel a kávézáskor meg is hallgatok. Önbizalommal telve, mosolyogva indulok dolgozni tudva azt, hogy fontos vagyok és jól végzem a dolgom itt a világban.”

Adrienn

“Sosem láttam magam szépnek. Mindig eltakartam az arcom a hajammal,sokszor hordtam napszemüveget, hogy kevesebb látszódjék belőlem. A metamorf során egy gyermekkori emlékem került elő, így választ kaptam arra, hogy miért takarom magam, miért nem látom magam szépnek. Ildivel a tükör előtt állva vizsgáltam meg magam és fedeztem fel hogy szép vagyok. Az erre a témára készült inspiráló hangüzeneteket rendszeresen halgattam és egyre jobban elfogadtam azt, amit a tükörben látok. “

Barbara

Ára

 

30 perces konzultációval együtt 15.000 Ft / hanganyag

 

Online időpontfoglalás

Kapcsolat

Hipságh-Szurok Ildikó

+36 30 850 7828

info@bioenergetika.hu

9400 Sopron, Várkerület 52. 1. emelet